Post by thianahennocu on Feb 9, 2022 3:25:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Kitchen: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Kitchen: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод повече злато ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Kitchen: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Здравейте!👋🏻 Тази игра е толкова забавна и много я харесвам 😍 Но имам проблем, стигам до ниво 15, но когато искам да започна ниво 16, той каза, че не може да се свърже със сървъра 🙄🙄😔😔😔моля коригирайте този проблем 😢😢😑 и пробвам с много различни интернет, но не работи
Играта е предизвикателна понякога, но предизвикателството не е да готвите бързо, а да чакате търпеливо, тъй като клиентите в някои предизвикателства идват доста бавно. След това рекламите, някои реклами насилствено ви пренасочват към playstore и след това, когато се върнете, нулира цялата игра, като по този начин губите напредъка на нивото. Толкова е досадно.
Твърде много реклами Ако нямаше реклама след всяко ниво, нямаше да е толкова лошо, но 30-секундна реклама следва eaxf опит на ниво. Актуализация: Получих отговор от FlyBird, но играя света на бонбоните на Wonka и няма реклами. Нито едно. Ще се върна към играта на Уонка.
Забавна игра, но може да бъде скъпа, ако искате да напредвате. Но чудесен начин да прекарате време.
Харшо
Такава загуба! Играх тази игра всеки час от деня. Първоначално ми се стори много интересно, но когато достигнах сто плюс ниво, играта стана толкова трудна, че вече не можех да премина ниво без да използвам никакъв бустер, дори ако вече надстроих всяко оборудване и съставки за играта. И след като свършите бустери, ще трябва да закупите такъв, като използвате вашите скъпоценни камъни. И ддддддд, ако сте свършили скъпоценните камъни, как можете да преминете ниво, без да използвате никакви бустери? Ще се забие.
Беше добре, но след това актуализирах и сега нивата няма да се зареждат изобщо и всички ресторанти, които бях изтеглил alrdy hv да се изтеглят отново, но всеки път, когато опитам, пише неуспешна проверка на интернет връзката, но няма нищо лошо във връзката, защото както виждате, давам оценка на тази игра и за това се нуждаете от интернет. Не съм доволен, стигна до ниво 80 и имаше само още четири нива до 3 звезди.
Играйте, за да спечелите - с напредването на играта става невъзможно да напредвате, без да плащате, за да получите диаманти и бонуси. Задачите са поставени така, че не могат да бъдат изпълнени без заплащане на диаманти.
Отговорете на 27/5, не искам да влизам във Facebook (за да събирам скъпоценни камъни), моля, накарайте изскачащото съобщение да изчезне. Надстроих фурната за кроасани, тя трябва да произвежда 3 кроасана, но само 1. Моля, поправете. И на предишния ми въпрос няма отговор. По-добре да играете Cooking Madness, тъй като рекламите им са по-кратки и използват по-малко скъпоценни камъни за бустери. Здравейте, как мога да направя изскачащото съобщение с молба да вляза във Facebook, за да изчезна? Продължава да изскача, когато играя играта. Не искам да влизам във Facebook.
Обичам играта. Играя с часове без прекъсване, но й дадох четири звезди, защото искам да има начин да занесеш парите си в следващия свят. Освен това това е невероятна игра.
Хубава е играта, но, защо нивата стават все по-бързо и бързо знам, че играта се казва "Cooking Hot" но не е ли твърде прикачено
пристрастяващо... някои нива чувствам, че мамят... нивата с времеви интервали понякога отнемат твърде много време на клиентите да се изкачат... освен това обичам тази игра
Забавна, добре направена игра с очарователни визуализации и гладък геймплей, но твърде много реклами. Всяко действие, извън самата игра, идва с гледане на реклами.
Играта е забавна, но стига до точката, в която ви принуждава да използвате бонуси, за да завършите нивата. Разбира се, основният начин за получаването им са парите. Бихте си помислили, че с реклама след всяко ниво те ще правят достатъчно пари, за да не се налага да ви принуждават да използвате микротранзакции.
Обичам да чакам да давам отзиви, защото често, когато продължавате да играете игри, ще започнете да виждате нечестна дейност. Забелязах, че веднъж започнах да плащам за диаманти; изглежда, че играта задава моменти за повторно плащане. Освен това, тъй като използвах усилването си в комбо рунд, той буквално не добави моите комбинации, когато бяха ясно събрани. Той игнорира моите комбинации и пропиля усилването ми. Това не се случва за първи път. Тази игра може да предизвика пристрастяване, но става по-малко интересна с подобни срещи.
Те ви налагат много реклами. А "подаръците" изобщо не са подаръци, защото трябва да гледате ОТКОСНО дълги реклами, за да ги получите. 5 звездна игра с 1 звездно лечение. Уважаеми разработчици, откажете се от насилствените реклами и се опитайте да намерите по-добри стимули за хората да искат да плащат или да гледат реклами. Бяха твърде дълги, твърде в лицето ви и не достатъчно примамливи. Благодаря ти. Деинсталиран.
Пристрастяваща игра. Предизвикателство с всяко ниво. Поддържа нещата забавни и интересни с нови ресторанти и награди. Благодаря, че решихте моя технически проблем толкова бързо.
Твърде многото "препоръчване" дори не може да играе играта спокойно. Също така принуждава хората да надграждат, ако не искат, особено ако не е необходимо, изборът на играча трябва да бъде да използва своите монети или нещо допълнително. Тази игра е адски досадна. Следващия!
Тази игра е толкова забавна за игра, но аз давам четири звезди, защото не можете да надстроите две неща наведнъж, когато имате нужда от тях, трябва да печелите повече, но аз оценявам тази игра и също ми харесва.
Това е много честен преглед. Веднага след като получите по-високо ниво, ще трябва да купувате с парите си, за да стигнете до следващото ниво или ако не го направите, ще останете на това ниво. Това е не за мен. Деинсталиран. Но това е невероятна и забавна игра. Падането е, че трябва да използвате парите си, за да бъдете на следващото ниво. Надявам се тази игра с приложение да я направи като цяла безплатна игра, за да можем да й се насладим толкова, колкото и вие да правите тази игра. Забавлявах се да го играя само за малък период от време.
Страхотна игра... Ужасни добавки. Играта е много забавна и предизвикателна, но добавките не са приятни. Добавките показват игри с изневяра, малтретирани жени или пренебрегвани деца. Трудно е да се играе играта с изскачащи такива добавки. Знам, че можете да платите за премахване на добавки. Просто е тъжно да играеш страхотна игра, за да има такива добавки за игри да се показват. Благодаря, но изтривам играта заради добавките. Нямам нищо против да гледам добавки за игри, стига да са чисти.
Трудно е да се види храната в британския ресторант и последните няколко ресторанта. Можете ли да направите храната по-голяма? Моля? Играете на таблет тук. Просто ме озадачава, че храната е твърде малка, за да се види.😔🤦🏻♀️ Благодаря ви 🙏🏻 предварително.
Влизането и излизането от всяко ниво невероятно се зарежда много бавно...времето, използвано за зареждане, е същото като играта на всяко ниво, да не говорим, че надграждането отнема вечно...освен това всичко е добре..
Изключете звука на рекламите МОЛЯ! Звукът е толкова отвратително силен...
Отвратителна игра-зарибяват те и след за да преминеш следващите нива ти искаш само диаманти,които или трябва да платиш или когато създателите решете да ви пуснете безплатно.На много от нивата или купувайте с малко от тези,които е ниво или не можеш да събереш парите,които иска нивото ...
Тази игра е забавна! Но там има много добавки и те са толкова досадни! Затова давам 4 звезди! Както и да е играта е невероятна!!
страхотна игра, но в края на 4-ти ресторант последните 4 ключа са невъзможни за получаване. не мога да надграждам повече. се нуждаят от повече диамант за закупуване на усилвания
Забавление до ниво 23, където без значение какво правите или колко бързо вървите, оставате без клиенти... не изчерпва времето... клиенти. Това е забавна игра, но не достатъчно практична, за да бъде забавна след началото. гадно, защото наистина ми хареса. Сега ще деинсталирам.
Играта се нуждае от повече светове/нива. Чакането между тях (винаги пише „очаквайте скоро) е поне 3 седмици. Нелепо е!
ще деинсталирам, няма да изтегли, интернетът ми е наред, трябва да е твоята игра. също беше много добър, докато не попаднах на този проблем. Изпратих имейл, надявам се да се чуете, може да го инсталирате отново, ако проблемът бъде решен.
Трябва да се отпуснете от рекламите. Знам, че се опитвате да печелите пари, но за мнозина са смешни, това просто ви кара да искате да деинсталирате играта
Не мога да премина към следващото ниво (тайван) Опитвам се да се свържа с интернет, но не се актуализира. Опитах вече толкова много пъти, дори ако имам силна интернет връзка, не мога да се преместя в следващата държава.. актуализира се само до 10% и това е всичко
Писна ми да те виждам да казваш, че е безплатно, много хора преминават през нива, без да купуват неща. Мнозина показват, че не е толкова лесно. Спрете да казвате, че е така. Не можете дори да правите покупки точно когато бях достатъчно луд, за да купя усилвания и имах нещо друго. Компенсирахте с допълнителни диаманти. Имах нужда от подсилвания. Безполезен. Ще използвам закупеното и ще изтрия!! Бях добър в началото, промених мнението си! Как трябва да преминете през нуждата от комбинации, когато клиентите толкова бавно купуват 1 или 2 неща. Твърде късно го изтри!
Забавна е
Crazy Kitchen: Cooking Game Arkadne igre dapf
Давам му 3 звезди, защото е забавно да се играе, но трябва да хабиш много диоманти, само за да преминеш ниво, както трябва да похарчиш 100 диаманта само за 3 костюма и понякога губиш, така че наистина не препоръчвам
Заслужава си да изтеглите, играта е интересна и мен лично ме успокоява
Беше добра игра, за съжаление са сложили толкова много реклами в нея (буквално след всяко ниво и често трябва да гледате повече от едно), че вече не си струва да играете!
Pineapple Pen আর্কেড myid
Тази игра е много интересна за игра, но приемам, че клиентите стават нетърпеливи бързо, но няма други проблеми с нея, така че ще й дам 4 звезди.
Помощ.. играта е бъгове. През последните няколко дни, всеки път, когато гледам видеоклип, за да получа повече време или повече клиенти или диаманти, не получавам нито едно от тези неща. Моля помогнете. Наистина харесвам тази игра
Приятна игра
Наистина харесвам този, но не мога да премина през 2-ри / бургер ресторант. Просто става твърде трудно от #38. Добра игра обаче.
Обичам тази игра. Единственото нещо, което бих променил е, че е невъзможно да преминавате нива колкото по-напред, без да харчите много пари за това.
Въпреки това играта е много интересна...но рекламите са по-раздразнителни...разработчикът трябва да даде малко пари, за да премахнем рекламите...както се казва, че парите за премахване на реклами са евтини😂... правилно@ Ежедневни игри FlyBird😂
Играта е много пристрастяваща... Единственото оплакване е, когато не завършите ниво и ви предлага да платите 100 диаманта за допълнителни хора или време... И накрая щракнах върху нея случайно и похарчих диамантите си, когато не исках.... Диамантите са трудни за получаване и скъпи за купуване.... Сега загубих поне 600 диаманти на стойност от ненужно щракване за допълнителна помощ
Животът отива бързо, много монети остават, всички неща са надградени, животите отнемат много време, за да се презаредят. Харесвам тази игра, но може да се получат подобрения с живота.
Харесвам играта, но закъсняваме ли на нива от 60 нататък, принуждавайки ни да купуваме скъпоценни камъни, не е добре, моля, направете нещо по този проблем, така че обичайте всичко останало в играта
Също така времето, когато стигнете до ниво 27-2, ако нямате усилване, тогава сте прецакани. много срамежлив, доколкото се опитва да ни измами трудолюбивите граждани от по-ниската класа с всяка последна капка пари. коригирайте проблемите, удължете таймера за нивата до b справедливо 2 други, които не могат да си позволят $$$$$$
It crazy chef Това е точно като играта crazy chef, с изключение на това, че тези хора правят играта по-трудна, започвайки от първо ниво, предизвикателство 12...те почти не ви дават никакви скъпоценни камъни и предполагам, че очаквам да започнете да плащате за тях...така че когато аз използвам всичките си скъпоценни камъни и усилвания. Просто го изтривам... вече имам инсталиран crazy chef и скоро ще го изтрия... но crazy chef изглежда справедливо, защото ви позволяват да печелите скъпоценни камъни много лесно и да гледате реклами за повече време .
Въпреки че разбирам причината за рекламите, тази игра е смешна!!! Реклама след всеки един кръг, вие прекарвате повече време в гледане на реклами, отколкото всъщност играете играта!!! Жалко, забавни нива, когато наистина можете да играете!!! Откажете да плащате, за да добавите безплатно!!! Чао-чао, изтрит!!! Реших да дам на тази игра втори шанс, опитах великденската игра, отново добра първа, но когато стигнах по-навътре в нивата, изиграх 8 нива, а не едно зайче, така че няма хвърляне на заровете!! Изтрито за пореден път!!!!
След определено ниво е буквално невъзможно да се напредва. Очевидно е направен, за да ви накара да харчите. Но мисля, че трябва да дадете възможност на хора, които харесват играта ви и имат ограничен бюджет, за да живеят, за да напреднат по някакъв начин. Това е много разочароващо
Crazy Kitchen: Cooking Game Arcade bsg