Post by thianahennocu on Feb 9, 2022 3:45:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ace Defender: Dragon War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ace Defender: Dragon War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код більше всього ▞▞▞
▞▞▞ Ace Defender: Dragon War 2022 version ▞▞▞
Добре, але швидко набридає
Це весела гра
Rising Super Chef - Cook Fast Pelihalli xzf
Геймплей хороший, але вдаряє об стіну досить швидко. Сервер уже мертвий. Розробникам потрібно протестувати прогрес, щоб люди не застрягли тижнями.
Поки що хороша гра. Але нове оновлення, яке гра не завантажується, скажіть мені про проблеми з мережею. Я перемикаю на лише Wi-Fi та сама проблема, я змінюю на тільки дані та сама проблема. Інші програми, які потребують підключення, відкриті та працюють нормально.
Приємна гра, а не злива грошей, як інші, єдиний мінус: тут і там були деякі збої, але вони компенсують і вносять поправки.
Не вдається оновити
Ace Defender: Dragon War Lakon Peranan xzoy
Останнє оновлення зламало гру. Не можу увійти, якщо я не підключений до Wi-Fi. Коли мені вдається увійти, гра має погане сповільнення та заїкання, яких раніше не було, частково через купу графічних покращень, які є непотрібними, гучними та нав’язливими. І головна проблема все ще існує: гра – місто-привид, з надзвичайно малим пулом гравців. Мені це подобається, але незабаром щось кардинальне має змінитися.
Чудова гра та якість! Приємного входу в систему та гри в цю гру
Є люди, які лежать на цих переглядах....1 хлопець сказав, що плати, щоб виграти після 30...ім 54 і не витратив ні копійки, ледачий громадянин не повинен грати в ігри, які вимагають регулярної гри, це кращий і більш приземлений клон рейду. ...Я вирішив уникати рейду, тому що не можу терпіти, коли мене примусово годують, розробники та база гравців круті, і це не дає мені платного доступу
Не знаю, куди поділася моя попередня оцінка, але я почну, оскільки відтворення від розробника гри було напрочуд швидким
Я завантажив це, щоб грати в гру Defense Tower. Це не!! І ви, по суті, не маєте контролю над битвами. Дуже не люблю ігри, в які буквально не граєш сам
Будь ласка, додайте поворот екрана наступне оновлення для 5 зірок.
Я отримую відео, але коли вони завмирають або ти дивишся їх після того, як вони завмирають, і немає винагороди, це дуже засмучує. Крім того, шинка чудова.
Проста і чудова гра, не пов’язана з P2W, де ви повинні використовувати діаманти та інше з терпінням і розумом подій ..як на світовій арені королів, ви можете атакувати/грабувати раніше, або хтось інший знизить вас. Спробуйте, це дійсно чудово в деяких аспектах..
Мені подобається гра, за якою легко слідувати, і мені подобається захист башти. Мої герої мають рівень 130+, але їх вбивають герої, які мають лише 100 рівня, чому??
Пристойна гра викликає у мене інтерес, люблю движок і насолоджуюся враженнями
Через скільки оновлень зараз? Все ще не можна повернути на екран. За це ви залишаєтеся на 1 зірку!
Трохи насолоджувався грою, поки випадково не отримав повідомлення про чорний список у грі. Не знаю, що я зробив неправильно, оскільки я просто дотримувався підручника, а після завершення перевіряв інші функції. Не найкращий спосіб почати гру, якщо я не зробив нічого поганого. 😕
Те, що ви бачите в рекламі і в грі, відрізняється. Вирівняйте свій UX у всіх каналах.
Дуже Дуже Дуже весела гра в цілому ідеальна гра для мене, і я хотів би витратити трохи грошей через досконалість цієї гри
Мені дуже подобається гра, але деякі речі настільки погані, що я не можу поставити їй більше 3 зірок... Деякі події не працюють належним чином, як-от Best Artefact (і всі інші найкращі події) - не фіксуються зміни. Втратив усі мої ресурси і нічого. Крім того, це обмежує передбачуваний рекорд лише вашими топ-6 героями... наприклад, чому? Це взагалі не має сенсу... прикро обмеження...Команди втрачають силу під час вступу в бій Як 7-8k без очевидної причини... Класи героїв трохи дивні... Рейнджери ближнього бою?!?lol
Добрый день, уважаемые разработчики! Якщо ви проводите регламентні роботи на сервері, мені здається, що з пошани до гравців необхідно передупреждати об цьому.
Гарна гра, але змушує вас увійти знову через нестабільну мережу, навіть у мене є сильне з’єднання Wi-Fi або даних.
речі, які потрібно покращити, збільшити швидкість випадання безсмертних героїв і більше вмісту, наприклад війни гільдій і способи фармування фрагментів героїв
Останнє оновлення вбило гру. Я навіть не можу зараз увійти в гру. Він повідомляє вам підтвердити оновлення гри, і він постійно повертає вас до програми в Google Play. Я видалив і перевстановив гру, але вона все одно не працюватиме.
Сподобалась гра.. витратив гроші на гру. Але щоразу, коли я намагаюся увійти, отримую повідомлення «не підключено до мережі». Заблокований уже 3 дні. Не смішно. 😑 Вам серйозно потрібно виправити свої оновлення. Це викликає постійні проблеми з кожним оновленням. Як кажуть оновлення зараз. Добре. Перейти до оновлення. Немає доступного оновлення. Тільки грай. Натисніть грати. Надсилає на оновлення. Добре. Видалити. Перевстановіть гру. Та ж проблема. В основному ви, хлопці, надсилаєте до неіснуючого оновлення.
Це занадто звикає, чесно кажучи, витрачає багато часу, щоб стати краще, ніж моя дружина! Чудова гра
Гра була в порядку до оновлення. Мені навіть захотілося провести в грі. Після оновлення? Я постійно отримую завантажувальний пончик, особливо під час підзарядки. Мої гроші вирахували двічі, але товар не отримав. Обслуговування клієнтів? Нульова допомога. Тому краще не починайте грати. Ще гірше.. Витрати!
Після нового оновлення 16 грудня він продовжує говорити, що мережа нестабільна, коли ви ввійшли в систему, щоб грати... не проблеми з мережею з чимось іншим
P2W, але для f2p це можливо, це дає багато винагород за f2p, але успіхів у продовженні вашого прогресу без деяких доларів. Gacha ігри, поки що для мене ставка відстойна, 200 обертів і тільки 2 героя доходять до оранжевого кольору, може мені не пощастило, idk. Нові сервери щодня, я не пам’ятаю, що цій грі було 3 роки (враховуйте 1 сервер на день), але, чувак, уже понад 900 серверів, ймовірно, 3 або більше серверів щодня, через що кожен сервер мертвий і залишилося лише кілька людей. 3 зірки. Вибачте.
Це дуже розслаблююча гра. Ніякого тиску! Навіть якщо ви AFK, вам не доведеться турбуватися про те, що ви взагалі не зможете оновити.
Шанс отримати рідкісного диявола і божественного героя низький у королівського новобранця, те ж саме стосується епічного або легендарного евдемона, витрачених 100 насіння. Принаймні збільште шанс отримати героя-диявола чи евдемона
Ці ігри вперше отримують 3 зірки, але ви отримуєте реальні гроші, наприклад, просто шалені суми. Як і інші хворі грати протягом місяця, переходьте до наступного на 3 і наступний. Мені 42 роки. Діти люблять ці ігри, і навіть вони знають, що коли вони досягнуть певного моменту, вони більше не будуть грати. Якщо не почекати, накопичіть все за тиждень і пограйте в кращому випадку пару годин. Деякі пакети просто смішно коштують, щоб отримати одного героя десь, але залишилося ще 4. Будь першим, хто встановив Асанте в грі, зупини жадібність
Ця гра фантастична, це найкраща мобільна гра, в яку я грав. Це бездіяльна Rpg з PVP і зосереджена на створенні команди. Також розробники дуже доступні та добрі. 5 зірок.
Велике мистецтво. Хороший геймплей.
Це весела звичайна гра, єдина проблема, яку я маю, полягає в тому, що ресурсів, необхідних для підвищення рівня ваших героїв, недостатньо, я знаю, що якщо вони дадуть занадто багато, гра буде занадто швидкою, але суть еволюції вже працює добре Робота по зупинці цього, я маю на увазі, що 2 години простою достатньо лише для підвищення рівня героя 1 раз. Також очищення 50 етапів для очищення глави не круто для неактивної гри, додайте до того, що нагороди не варті того, 50 дорогоцінних каменів і «звичайний» епічний герой рівня? Справді? Не круто.
Чудове оновлення. Тепер кожен раз, коли ваш телефон блокує екран, вам потрібно перезапустити гру, оскільки він втрачає з’єднання з сервером. Чи не могли б ви зробити пропуск для всієї надмірної анімації, яку ви запровадили під час останнього оновлення. Зокрема, анімація «VS» перед боєм. Це дуже дратує і змушує чекати 3 секунди. Дякую.
не подобається точний відлік 24 або 48 годин, це дуже дратує, якщо пізно заявити, це буде все довше і довше. Чому б не зробити це раз на день за допомогою системи щоденного скидання?
Не знаю, що сталося із серверами останнім часом, але тепер нове оновлення навіть не дає мені завантажити гру. Я видалив програму, сподіваючись виправити будь-які збої, але здається, що вона знову в кінці... Я дуже сподіваюся, що зможу відновити свій обліковий запис. Легко інвестуйте в цю гру понад 150 годин і $... Оновлення: гра зараз завантажується, але сервер "на технічному обслуговуванні".
Я не можу грати в rift dungeon після закінчення 3 етапу
Це набагато глибше, ніж ви думаєте, і набагато веселіше і важче припинити грати