Post by earplexeragcon on Feb 19, 2022 4:08:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petused glitch vastupidavus ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
Ma armastan seda mängu nii väga. Olen tasemel 1595. Lõbus ja lihtne, kuid läheb raskemaks. Parim viis selle väljakutseks muutmiseks on luua jõuallikaid... nii palju kui saate ühel tasemel ja seejärel lülitada need kõik korraga välja. Võitke igal tasandil kõige silmapaistvam võit! Saan aru, et reklaamid on vajalikud; nad ei ole liiga tüütud.
Ma armastan seda mängu, see on nii huvitav ja seal on nii palju reklaame, hea mäng☺☺😘😘
See pole nii lõbus
Reklaamid kuulutused kuulutused ja oodake on veel! Reklaamid, mis kulutavad rohkem aega reklaamide vaatamisele kui tegelikult mängimisele, VASTIK
Kuni 1500. tasemeni on see väga lihtne ja ma lõpetaksin selle ühe korra mängides, kuid pärast 1500. taset on see väga raske ja ma ei suuda isegi 20-30 korda mängides tasemeid läbida
Liiga palju LOUD lisasid...
palju reklaame, kuid suurepärane mäng
lõbus mäng. aga see heli reklaamides on kohutav. saab vaigistada helisid mängus, kuid mitte reklaamides. ja see on lihtsalt muusika.
Tõesti hea mäng ja mitte liiga palju reklaame
Candy Legend ミニゲーム ixm
Hakkasin just seda mängima, kuid polnud kindel, mis eesmärk oli. Tegelikult oli seda lihtne aru saada. Parim lõõgastav ja stressi maandav. mäng kunagi.
Mulle mäng meeldib, kuid üks asi, mis mulle ei meeldi, on see, kui leval on tehtud, ilmub reklaam ja pärast reklaami valmimist on must ekraan, nii et ma desinstallin mängu ja installin ja see ikka ei tööta, nii et ma ei kavatse seda teha seda enam 😡
see on rumal. Mulle ei meeldi see mäng, sest IGAL tasemel on nii palju juhiseid, kui ma arvan, et seda peaks nägema ainult 1. tasemel. Eriti siis, kui ma mängu ei mänginud, kuna mõtlesin sellele ja äkki näitas see mulle, millised kuubikud peaksin valima.
Tõeliselt suurepärane mäng. Pole kunagi näinud mängu, mida saaks värvidega siduda. Ainus probleem on see, et selles on palju lisasid. ja asukoha taustad korduvad. See on veider, nagu oleksite raja läbinud, kuid siiski jookseb. Nii et kogu meeskond peab selle kallal töötama. Veel üks soovitus on karta erisündmusi, nagu Halloweeni eriüritus jne.
Lõbus ja väga intensiivne. Mängin seda mängu stressi vabastamiseks. See impulsiivne ja intensiivne mäng teeb seda ja rohkemgi nii teile kui kõigile, kes mängivad. Ma armastan seda. AITÄH selle mängu loonud arendajale. SUUR KAKS PÖÖALT ÜLES. Jozie'lt...
Mäng on korras. Kunstiteos on kohutav.
Suurepärane, kui liikvel pole midagi teha.
Suurepärane mäng, ma olen lõpus. Tahaks veel mõnda mängu mängida. Millal see mängijatele kättesaadav on?
Seda mängu oli väga lihtne mängida 😘😘😘
KUIGI MULLE MEELDIB MÄNG ISE..... LIIGA PALJU KUULUTUSI. SEE ON VÄGA tüütu, kui proovite MÄNGIDA SUUREPÄRANE MÄNGU. LÕPETA VÄHEM KÕIKI REKLAAMI, SEE ON SUPER FANTASTILINE MÄNG
ei. Jumal. Sest. Tagurpidi
liiga palju reklaame
Paljudele reklaamidele ja samale
Kõik on korras, kuid vaatamiseks on liiga palju reklaame ja videoid.
Hea rakendus. Mulle väga meeldib see mäng
Brick Ball Blast: Ball Crusher არკადული lvj
Seni pole paha. Juveele ei saa ilma ostmata, kuid lõbus mäng
OLI VANANE MÄNG! aga miks te nüüd keset mängu reklaame panete? Ma saan reklaame enne ja pärast, ma isegi ei pahanda reklaamide vastu enne kastide avamist jne... aga MITTE mängu keskel. Desinstallimine ja nüüd ärritunud, sest see oli üks mu lemmikuid. Halb otsus keset mängu katkestada.
Mulle meeldib see ja ei pea palju reklaame vaatama!! Jätka samas vaimus
Kell 978 hakkas jää närvidele käima. Pole enam lõbus ega lõõgastav.
Liiga palju reklaami iga etapi jaoks
Äge Awesome Äge . parim asi on see, et võrku pole vaja lisada, ärge tulge nii palju.
Candy Legend Інше cibp
Reklaamid on piisavalt halvad, aga nüüd poliitilised reklaamid? Desinstallimine.
Uus värskendus on halvim, ei meeldinud üldse. Rakenduse desinstallimine on nüüd sama pettunud.
Mitte nii hea. Kui jõuan 6. tasemele, läheb s-rull tühjaks. See OLI üks mu lemmikmänge. Soovin, et see töötaks nagu vanasti.
MIKS O MIKS sa muutsid mängu nii, et see hõlmaks kõiki lilli seeni jne. Sa muutsid suurepärase mängu mõneti lapselikuks mänguks. PLUSS, mäng peatub keset mängu ainult musta ekraaniga. See on masendav. PALUN LAHENDAGE NEED PROBLEEMID.
Candy Legend Jocuri obișnuite xdw
Kunagi oli hea, ei tea, mis juhtus.
Ei meeldi uus värskendus koomiksikujuliste asjade ja raskesti loetavate nooltega.
Vau suurepärane, kuid liiga palju lisasid ma olen ka hirmul ki pata nahi Kya hone wala hai ... !!!! Ma lõpetan tasemed kui lisan ja ma kardan, sest paljudele lisadele on see mäng hea, kuid liiga palju lisab °•••○♡•♡○■♡
kena, kuid palju reklaame
Liiga palju reklaame
Reklaamid pärast igat taset ei ole minu jaoks lõbus
Alates sellest, kui ma seda viimati mängisin, on nad programmeerimist muutnud selle "raskemaks" muutmiseks, kuna sageli ei pakuta mängijale mingeid mõistlikke võimalusi eesmärkide saavutamiseks. Programmeerijana ärritab see mind hingepõhjani
Väga huvitav mäng. Hea mälu treening.