Post by earplexeragcon on Feb 19, 2022 4:11:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά την απεριόριστη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Epic Heroes War: Super Heroes 2022 version ▞▞▞
Σούπερ παιχνίδι, αλλά το ρολόι βίντεο παίρνει κέρματα
Το έχω κατεβάσει πολλές φορές είναι καλό, αλλά πρέπει να δούμε πάρα πολλές διαφημίσεις για να πάρουμε διαμάντια
Κάθε φορά που προσπαθώ να συνδεθώ στο Διαδίκτυο ή σε κατάσταση κυριαρχίας, μου λέει "άκυρα νέα δεδομένα ενημέρωσης", αλλά το παιχνίδι μου είναι ενημερωμένο. έχουν περάσει ήδη 2 μέρες από τότε που έγινε αυτό. Δεν ξόδεψα 63 $ για αυτό
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι
Πολύ καλό παιχνίδι εφαρμογών
Χωρίς κωδικό δώρου για πολύ καιρό. Το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά νεκρό. Διασκεδαστικό στην αρχή βαρετό αργότερα. Δύσκολο να βρεις κόκκινους ήρωες. Το ίδιο ισχύει και για τα είδη.
Πάρα πολύ για να αλέσετε
Ευχαριστώ για το παιχνίδι. Αυτό είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι. Παίρνω ξανά και ξανά αυτό το παιχνίδι. αλλά ο νέος παίκτης δεν μπορεί να πάρει lich παρακαλώ βάλε ξανά violet lich το επόμενο παιχνίδι ενδιαφέρεται πολύ παρακαλώ βάλε δωρεάν lich
ΤΙ ΔΙΑΚΟΜΟ δεν λειτουργεί ο διακομιστής είπατε ότι είναι καλά τώρα
Είναι ένα καλό παιχνίδι αλλά έχει κάποια συντριπτικά προβλήματα διακομιστή. Έχω χάσει πολύτιμους λίθους, χρυσό και πύργους εξαιτίας αυτού.
Cooolll παιχνίδι
جيد
αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό!! αλλά κάντε την καθημερινή ανταμοιβή χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε..
Epic Heroes War: Super Heroes სათავგადასავლო ywnq
Πρώτα έχασα τους ήρωές μου στην αρένα. Προσπαθώ να τους βρω αλλά αξίζει τον κόπο και δεν μπορώ να παίξω με τον αντίπαλό μου, γιατί δεν έχω διαμάντια για να αγοράσω ειδικούς ήρωες, πάντα το αποτέλεσμα μου είναι αποτυχία. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να παίξω, οπότε θα το διαγράψω.
ωω
Μου αρέσει πολύ, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να αναπτύξετε έναν νέο ήρωα που παρουσιάζεται σε κάθε εκδήλωση ή σε κάθε χάπενινγκ και οι άνθρωποι θα ελκύονται περισσότερο και θα πρέπει να προσθέτετε καθημερινά γεγονότα όπου μπορείτε να πάρετε αντικείμενα που είναι δυνατά και όχι σαν αντικείμενα τιτανίμ χρυσό κ.λπ. μωβ παρακάτω ευχαριστώ
Μερικά στο διαδίκτυο lag αλλά επικά παιχνίδια!
Σούπερ παιχνίδι. Donat τεράστιο μείον
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά φαίνεται ότι χωρίς να αγοράσω δεν μπορώ να κερδίσω μάχες
Επίθεση
Είναι εντάξει δεν είναι κακό
Το παιχνίδι έχει μεγάλες δυνατότητες συνολικά, αλλά νομίζω ότι θα ενισχυόταν πολύ αν προσέθετε ένα κουμπί αυτόματης επίθεσης όπως έχουν κάνει άλλα παιχνίδια, καθώς μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να πατήσετε για να επιτεθείτε στα ίδια επίπεδα κ.λπ. Πιθανότατα δεν θα απεγκατασταθεί, αλλά με τους υποψηφίους όπως οι κυνηγοί ψυχών και ο πόλεμος που επικαλούνται να είναι έξω και να έχουν χειριστήρια ευκολίας παιχνιδιού, δεν είναι πιο έξυπνο tbh.
απλά το μισώ
Το χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών!!! Όταν προσπάθησα να συνδεθώ στο λογαριασμό μου, απορρίφθηκε
Αρκετά καλό για αναπαραγωγή Αλλά μερικές φορές εμφανίζεται πρόβλημα διακομιστή
Είμαι όμορφος
Ωχς
Δεν πρόλαβα να παίξω για περισσότερα από 2 λεπτά στην πρώτη μου προσπάθεια γιατί έχει ήδη κολλήσει. Μαζέψτε τα παιδιά. Βιδώστε αυτό.Απεγκαταστάθηκε
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών Μου αρέσει τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι που μόλις έφτασα στο τελευταίο επίπεδο μιας καμπάνιας. Σας υπόσχομαι ότι θα λατρέψετε αυτό το παιχνίδι. Ειρήνη.
Πραγματικά διασκεδαστικό και διασκεδαστικό παιχνίδι.
DIVMOB = ΚΑΛΥΤΕΡΟ στο android. Η ομάδα αξίζει 10/5 για απομάκρυνση. Σφάλματα. Προτείνω το HEROES INFINITY για όλους τους gamers και τους εξερευνητές παιχνιδιών και τους επιτυχημένους.
χαμηλά γραφικά και πολλά σφάλματα
Gradt
ωραίο παιχνίδι αλλά νομίζω ότι πρέπει να έρθουν νέοι χάρτες
Σούπερ παιχνίδι
Epic Heroes War: Super Heroes ผจญภัย dfp
Μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι επίσης πραγματικά και προκλητικό.
Μπορεί πάντα να επιστρέψει και να σκοτώσει χρόνο ενώ εξακολουθεί να διασκεδάζει 😁
Η μετάβαση στα πρώτα επίπεδα είναι εύκολη, μετά προς το τελικό επίπεδο οι εχθροί έχουν διπλάσια υγεία και ζημιά. Η μόνη λύση για αυτό είναι φυσικά η αγορά αντικειμένων. Ήταν καλός χάσιμος χρόνου, απεγκαταστήστε το παιχνίδι όταν ξεκινήσει το πρόγραμμα χρημάτων.
άπληστοι προγραμματιστές είτε πληρώνετε είτε παρακολουθείτε εκατοντάδες διαφημίσεις μόνο και μόνο για να προχωρήσετε στα στάδια του παιχνιδιού λόγω του γελοίου όγκου πολύτιμων λίθων που απαιτούνται για να αναβαθμίσετε τον ήρωά σας
UNFAIR GAMEPLAY UNFAIR DEVELOPERS UNFAIR DEVELOPERS UNFAIR DEVELOPERS UNFAIR PRICING
Είναι απλώς παιχνίδι και απαιτείτε πολλά χρήματα στο παιχνίδι του για αναζήτηση χρημάτων εάν κάποιος θέλει να παίξει καλά
Κάντε αγορές χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο κινητού τηλεφώνου, περισσότερη χρεωστική κάρτα
#Osm, υπέροχος καλός πόλεμος και πλήρης ψυχαγωγία
Μόλις αποσυνδεθείτε, δεν μπορείτε να συνδεθείτε ξανά.
όμορφο παιχνίδι
Μου λέει να ενημερώσω αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση. Το παιχνίδι είναι τόσο καλό για παιχνίδι. Παρακαλώ διορθώστε το πρόβλημά μου.
Epic Heroes War: Super Heroes Avanture djhk
Hungry Dragon არკადული puv